Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en rasp fijn. Hak 2 el peterselie fijn.
-
Meng de look, de peterselie, het ei, de bloem, de kaneelpoeder en de espelettepeper onder het gehakt. Kruid met peper en zout.
-
Rol balletjes van het gehakt.
-
Verhit 2 el olijfolie in een pan. Bak de gehaktballetjes rondom bruin. Haal de gebakken balletjes uit de pan.
-
Pel de ui en snipper fijn. Bak met de spekreepjes kort aan in dezelfde pan van de balletjes.
-
Voeg de tomatenpuree en tomatenstukjes toe en meng tot een saus. Kruid met peper en zout.
-
Leg de gehaktballetjes in de saus. Laat het gerecht, met deksel op de pan, op een zacht vuur 25 min garen.
-
Meng de olijven onder de saus en werk het gerecht af met Griekse yoghurt en verse peterselieblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven