noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de sjalot fijn. Stoof glazig in 1 el olijfolie.
-
Dompel de peperkoek in de melk.
-
Hak de tijm en abrikozen fijn.
-
Meng het gehakt met de sjalot, peperkoek, tijm, abrikozen en abrikozenconfituur tot een deeg.
-
Draai 12 bolletjes van het gehaktmengsel.
-
Hak de pistache- en cashewnoten fijn in de hakmolen.
-
Rol de bolletjes gehakt in de notenmengeling.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Leg de bolletjes gehakt op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met olijfolie.
-
Bak de gehaktballetjes ± 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de balletjes warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven