Selder , Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het gehakt met de mosterd, het paneermeel en de eigelen en kruid met peper en zout. Draai balletjes van het gehakt en bewaar ze minstens 30 min in de koelkast.
-
Kook de kippenbouillon en gaar de balletjes ± 10 min erin. Haal de balletjes uit de bouillon, hou ze apart en bewaar de bouillon.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de selder in kleine dobbelsteentjes. Stoof de ui en selder samen glazig in hete boter. Bevochtig met de bouillon, laat enkele min koken en voeg de zure room toe.
-
Snij de augurken in kleine stukjes.
-
Kook de penne gaar zoals aangegeven op de verpakking
-
Voeg de balletjes en augurkstukjes toe aan de bouillon.
-
Meng de malse boter met de bloem en dik de saus hiermee. Werk het gerecht af met de versnipperde dille.
-
Verdeel de gekookte penne en gehaktballetjes met saus over de borden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven