Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Kleur de sjalot in hete boter, laat afkoelen. Meng de afgekoelde sjalot met het gehakt, mosterd en eieren. Kruid met peper en zout.
-
Was, pluk en hak de peterselie fijn. Hou wat apart voor de afwerking en voeg de rest toe aan het gehakt.
-
Draai bolletjes van dit gehakt. Bak de gehaktballen in boter.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en werk de aardappelen met boter en melk op tot puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet de Noorderkrieken met alle vocht in een kookpot en laat samen met het bouillonblokje opkoken.
-
Meng water met puddingpoeder en dik de saus hiermee in.
-
Laat de gehaktballetjes wat opwarmen in de saus.
-
Serveer de aardappelpuree met de gehaktballen in kriekensaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven