Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de verschillende groenten. Pluk de basilicumblaadjes. Snij de bloemkool in kleine roosjes, blancheer ze en bak ze kort aan in hete olijfolie.
-
Snij de champignons in schijfjes en bak ze aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de paprika in ringen en de aubergine in plakken. Schroei ze beide aan in hete olijfolie.
-
Hou de verschillende groenten warm.
-
Snij de tomaat in 4 dikke schijven. Bestrooi met peper, zout en Provençaalse kruiden en besprenkel met olijfolie. Leg in een ovenschaal en gaar in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 20 minuten.
-
Basilicumsaus: pel de sjalotten en snij fijn. Stoof de sjalotsnippers aan in hete olijfolie. Voeg de witte wijn toe en laat voor de helft 1/3 inkoken. Voeg de room toe en laat voor inkoken. Voeg de basilicumblaadjes en boter toe. Mix alles in de blender. Hou warm.
-
Gril de zalm aan alle zijden. Kruid met peper en zout.
-
Leg de schijf tomaat in het midden van het bord met daarop de gegrilde zalm. Nappeer de saus rond de tomaat. Schik de rest van de groenten rondom. Werk af met een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven