Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smeer de zalm in met olijfolie en gril kort in een grillpan of op de barbecue.
-
Laksaus: doe de sojasaus, de Luikse stroop, het citroensap en de rijstazijn samen in een kookpot en laat op het vuur opkoken tot het wat ingedikt is.
-
Smeer de gegrilde zalm hiermee in. Dat mag een mooie, dikke laag zijn.
-
Warm kort op in een voorverwarmde oven van 180°C, zodat de lak mooi rond de vis kleeft. Bij grote stukken zalm: nogmaals laksaus aanbrengen en verder in de oven garen.
-
Frituur de rijstvellen in de frietketel tot die poffen zoals kroepoek.
-
Verwijder de steelaanzet van de puntpaprika en snij in rondjes. Schil de mango en snij in partjes. Spoel de komkommer, snij middendoor en verwijder de zaadjes. Snij in stukken.
-
Snij de little gem wat fijner. Reinig de lente-uitjes en snij in schuine stukjes.
-
Meng dit alles tot een slaatje. Serveer net voor het opdienen in een gefrituurd rijstvel.
-
Vinaigrette: rooster het sesamzaad in een droge koekenpan. Meng de sesamolie met het limoensap, het geroosterd sesamzaad en wat fijngesnipperde lente-ui.
-
Besprenkel het slaatje met de vinaigrette.
-
Schik de vis op het bord en serveer met het slaatje in het rijstvel. Werk af met wat korianderblaadjes en een kwartje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven