Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de salade en pluk de blaadjes.
-
Schil 4 sinaasappelen en snij de kwartjes eruit.
-
Schil 1 sinaasappel en snij de schil fijn. Hou het sap ervan apart.
-
Kruid de zalm met peper en zout. Gril de zalm op de barbecue of in een grillpan.
-
Laat het sinaasappelsap en de boter inkoken tot een mooie sausdikte.
-
Serveer de zalm met een toefje sla, werk af met zeste van sinaasappel, fijngesnipperde lente-ui en de sinaasappelboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven