Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de citroen in partjes.
-
Was de prei grondig en snij het witte gedeelte in fijne ringen. Leg deze in een ovenschaal. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Overgiet met de room. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat 15 minuten garen in de oven. Haal uit de oven.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn. Spoel de kruiden, zwier droog en snipper fijn. Meng de look en de fijngesnipperde kruiden onder de mosterd en strijk over de zalm.
-
Snij de zalm in stukken (indien nodig) en schik ze in de ovenschaal, bovenop de gegaarde prei. Plaats nog 20 minuten in de oven tot de zalm net gaar is. Zet nog even onder de hete grill.
-
Serveer met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven