sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper 3⁄4 van de basilicum, 1⁄2 van de platte peterselie en 1⁄3 van de bieslook fijn. Hou de rest van de kruiden bij als afwerking.
-
Mix de verse groene kruiden met 50 ml olijfolie en citroensap tot een pesto. Meng onder de ricotta. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Rooster het sesamzaad al roerend goudbruin in een droge koekenpan.
-
Breng gezouten water aan de kook.
-
Blancheer de diepvrieserwten gedurende 1 min in het kokende water.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verhit een klontje boter in een bakpan. Bak de ui glazig. Voeg de erwtjes toe en laat mee gaar bakken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schil de asperges en smeer ze in met olijfolie. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Gril ze in een warme grillpan gedurende 5 min aan elke zijde.
-
Kook de tagliatelle beetgaar zoals vermeld op de verpakking. Giet af en roer er olijfolie en het sesamzaad onder.
-
Serveer de asperges met de kruidenricotta. Draai er met een vork wat tagliatelle bij en werk af met de erwtjes.
-
Kruid met wat fleur de sel en versier met veel verse kruiden en balsamicocrème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven