Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de kruiden en bladgroenten. Laat een kom water koken en gooi de kruiden in het kokende water. Laat ze gedurende 30 seconden koken, giet ze af en laat schrikken onder koud water. Dep goed droog met een handdoek of keukenpapier. Hak de kruiden fijn.
-
Doe de eieren, de kruiden, het zout en de mosterd in de blender. Mix kort en giet vervolgens beetje bij beetje de olie erbij al mixend op een lage snelheid. Werk af met het citroensap en kruid met peper.
-
Giet de mayo in een kommetje en plaats in de koelkast tot gebruik. Je kan deze saus 1 week in de koelkast bewaren als ze hermetisch afgesloten is.
-
Laat de erwtjes ontdooien. Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Smelt een klontje boter en fruit de sjalotsnippers aan. Giet de erwtjes erbij en stoof tot ze warm zijn. Hou warm.
-
Kruid de kabeljauwhaasjes met peper en zout. Verhit de grill en gril de vis aan beide zijden. Laat verder garen in de oven op 180°C gedurende een 10-tal minuten, afhankelijk van de dikte van de stukken vis.
-
Serveer de vis en de erwtjes op de borden. Geef de groene mayo erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven