noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de venkel met de mandoline in plakjes. Leg de plakjes in een kom.
-
Marinade: rasp de geschilde gember. Meng de geraspte gember met de zeste en het sap van de citroen, tijm, pompelmoessap, olijfolie, honing en een beetje water. Meng goed.
-
Giet dit mengsel over de venkel. Marineer minstens 1 uur.
-
Steek ondertussen de barbecue aan en ontpit de granaatappel. Hak de pistachenoten grof.
-
Haal de venkelreepjes uit de marinade en gril tot ze gaar zijn.
-
Serveer op een grote schaal en strooi de granaatappelpitjes en pistachenoten erover. Het overtollige marinadevocht kan je eventueel mee serveren als sausje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven