Gegrilde varkensmignoettes met mangosalsa en Braziliaanse aardappeltjes
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn. Doe de mangoblokjes samen met de uisnippers in een kom.
-
Snij de pijpajuintjes in fijne ringen, inclusief het stevige, groen gedeelte. Schep samen met het limoensap en de zeste door de mangoblokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in fijne ringetjes. Voeg ze bij de mangosalsa. Breng deze verder op smaak met peper en zout.
-
Bestrijk het vlees met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het vlees aan beide zijden goudbruin.
-
Verwarm de aardappeltjes in de microgolfoven.
-
Snipper de korianderblaadjes fijn en schep ze door de mangosalsa. Serveer samen met het vlees en de aardappeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven