Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de komkommer en hak in kleine stukjes. Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en hak het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Snij de koriander en muntblaadjes fijn.
-
Meng de mango met de komkommer, ui en verse kruiden. Verkruimel er het gedroogd pepertje over en roer er het sap door. Breng op smaak met zeezout.
-
Wrijf beide kanten van de stukken tonijn in met olijfolie. Bestrooi met peper en zout. Gril aan beide kanten tot ze zo gaar zijn als jij dat graag hebt.
-
Serveer met de mangosalsa en quinoa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven