Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de olie in een kleine braadpan en voeg de looksnippers toe. Bak 1 minuut tot ze gaan kleuren en doe ze dan samen met de olie in een kommetje.
-
Snij de tomaten horizontaal middendoor en kruid het snijvlak met versgemalen zwarte peper, zeezout en lookpoeder. Leg de tomaten met het snijvlak 3 à 5 minuten op een met olie ingestreken hete grill.
-
Draai de tomaten om (snijvlak nu naar boven) en verdeel er de lookolie en munt over. Laat ze nog 3 minuten verder grillen. Bestrooi ze met parmezaanschilfers en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven