Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Pico de gallo salsa: snij de tomaten in kwarten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de chilipeper in de lengte middendoor, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne stukjes.
-
Meng de ingrediënten voor de pico de gallo en zet minstens 30 minuten in de koelkast zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Guacamole: schil de avocado's, verwijder de pitten en prak het vruchtvlees met een vork. Schep de spice mix erdoor, leg de avocadopitten erin en dek af met plasticfolie tot gebruik.
-
Pel de rode uien en snij in partjes.
-
Verwijder steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in brede repen.
-
Doe de paprika’s samen met de uien in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met fajitakruiden en hussel door elkaar.
-
Plaats in de voorverwarmde oven en schep regelmatig om tot ze gaar zijn.
-
Bestrijk de rosbief met olijfolie en bestrooi met fajitakruiden.
-
Verhit een grillpan en gril het vlees aan alle zijden. Leg in een ovenschaal en plaats nog 10 minuten in de voorverwarmde oven op 225°C. Verlaag de temperatuur naar 180°C en laat nog 10 à 15 minuten staan.
-
Haal het vlees uit de oven. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten voor je het in plakjes snijdt.
-
Verpak de bloemtortilla’s in aluminiumfolie en laat ze doorwarmen in de oven.
-
Haal de pitten uit de guacamole en versier met korianderblaadjes.
-
Serveer de steakfajita met guacamole, pico de gallo, jalapeñopepers, bloemtortilla’s en paprikamix.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven