noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spitskool in de lengte in Laat het hart zitten. Zo valt de kool niet uiteen.
-
Verhit een grillpan en gril de kool aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de zaden en pitten in een droge koekenpan.
-
Doe de blauwe kaas en yoghurt in een hakmolen en mix tot een homogene saus.
-
Serveer de saus bij de warme kool. Werk af met de geroosterde zaden en pitten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven