Gegrilde snijbonen en groene asperges met pistachepesto en burrata
Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto
Pel de look. Mix de pistachenoten, basilicum, look, olie en blauwschimmelkaas met het water en een snuifje grof zout glad.
-
Kook de snijbonen en de groene asperges kort beetgaar in kokend water, verfris onmiddellijk in ijswater.
-
Meng de snijbonen en de groene asperges met olie, peper, zout en Provençaalse kruiden.
-
Gril de bonen en asperges op de BBQ.
-
Afwerking
Trek de burrata in kleine stukken.
-
Serveer de gegrilde groenten met de burrata en werk af met gehakte pistachenoten, pesto en rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven