Gegrilde snackkomkommers met dragonmayonaise

Gegrilde snackkomkommers met dragonmayonaise

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de snackkomkommers en bestrooi ze rijkelijk met zout. Laat 30 min trekken.

  2. Pluk de dragon en snij fijn.

  3. Rasp de kaas en walnoten samen op een bakpapiertje. Verdeel een klein beetje dragon over de kaas. Bak 10 min op de BBQ op 150°C. Laat hard worden.

  4. Dragonmayonaise

    Verwarm de olie tot deze lauw is. Mix ½ van de dragon in de lauwe olie.

  5. Klop de dooier, mosterd, azijn, peper en zout los. Voeg de dragonolie druppelsgewijs toe tot je een stevige mayonaise bekomt.

  6. Spoel de snackkomkommers grondig en dep ze droog. Besmeer de komkommers met olie en gril ze op de BBQ tot ze rondom donkerbruin zijn.

  7. Snij in stukjes en werk af met de dragonmayonaise en het kaaskoekje.