noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de scheermessen in voldoende koud stromend water.
-
Snij ze voorzichtig overlangs open met een scherp mesje.
-
Haal het vruchtvlees er zachtjes uit. Verwijder het taaie witte gedeelte van de ingewanden, daar zit meestal zand in. Spoel de taaie stukken nogmaals in koud water. Hou apart.
-
Reinig de schelpen en dep droog met keukenpapier.
-
Snij de verschillende kruiden fijn. Meng de malse boter met alle fijngesneden kruiden. Kruid af met peper, zout, sap en zeste van 1 citroen.
-
Leg het vruchtvlees in de schelpen, en verdeel de kruidenboter erover.
-
Bestrooi met amandelpoeder.
-
Leg op een ovenschaal.
-
Laat 10 min grillen in de oven en serveer direct op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven