Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder de darmkanalen.
-
Bereid de marinade: schil de gember, pel de look en ui en hak fijn. Verwijder steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in stukken. Schraap de zaadjes uit de hete pepertjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Doe paprika, look, gember, ui en hete pepertjes in de blender. Voeg kokosmelk, limoensap, olijfolie, witte peper en zout toe en pureer. Proef en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
-
Snij de korianderblaadjes fijn en voeg toe aan de marinade. Meng grondig.
-
Giet de marinade over de scampi’s en dek af met plasticfolie. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
-
Gril de garnalen 1 à 2 minuten aan elke kant. Bestrijk met nog wat marinade want ze drogen snel uit. Als ze stevig aanvoelen, zijn ze klaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven