sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet de ribben onder water in een pan en breng aan de kook. Laat 15 minuten sudderen. Haal uit het water en laat uitlekken. Dep de ribben droog.
-
Meng de honing door de sesam woksaus en bestrijk de ribben met de saus.
-
Snij het pepertje in de lengte middendoor en verwijder de zaadjes. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de komkommer in de lengte middendoor en verwijder de pitjes met behulp van een lepel. Snij het vruchtvlees in fijne halve maantjes. Snij de gember in fijne lucifers en de radijsjes in plakjes. Meng met de komkommer en rode peper in een kom. Bestrooi met de suiker en een mespuntje zout. Besprenkel met azijn. Dek af met plasticfolie en laat een half uur rusten in de koelkast.
-
Bak de ribbetjes op een hete grill. Draai regelmatig om.
-
Werk de komkommersalade af met preischeuten en serveer samen met de ribbetjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven