Gegrilde rib eye/entrecote met choronsaus
Kooktips
Het recept voor de bearnaisesaus vind je ook op onze website.
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
-
Verwarm de frituurolie.
-
Snij de tomaten in plakjes, haal de blaadjes sla uit elkaar en snij de sjalotten in fijne ringen.
-
Verwarm de passata en roer de tomatenpuree erdoor. Laat tot 2/3 inkoken.
-
Voeg dit mengsel toe aan de bearnaisesaus en hou de saus warm boven een warmwaterbad.
-
Verhit de grillpan. Kruid het vlees aan beide zijden met peper en zout.
-
Frituur de frietjes en gril het vlees naar smaak.
-
Serveer het vlees met de choronsaus, frietjes, salade, plakjes tomaat en sjalot.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven