Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 2 (grotere exemplaren in 6). Schil de peterseliewortel en snij in de lengte in Snij de courgette in de lengte in even grote stukken als de peterseliewortel.
-
Meng de wortel en peterseliewortel in een ovenschotel.
-
Snij de bol look in Voeg rozemarijn, tijm en laurierblaadjes toe aan de schotel.
-
Wrijf in met 5 el olijfolie. Kruid met pilipili en zout.
-
Plaats 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Wrijf de courgette in met 2 el olijfolie en voeg toe aan de schotel.
-
Bak nog 15 min verder.
-
Snipper de peterselie fijn en werk de schotel ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven