noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter met de honing, balsamicoazijn en blaadjes van 2 takken tijm op een zacht vuur.
-
Rooster de amandelschilfers al roerend goudbruin in een antikleefpan op een matig vuur.
-
Halveer de perziken en verwijder de pitten. Bestrijk met de gesmolten boter.
-
Gril aan beide zijden enkele min op een warme grill.
-
Versier de borden met balsamicocrème. Leg op elk bord een halve perzik.
-
Vul met een bol vanille-ijs en werk af met wat slagroom en geroosterde amandelschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven