noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de boontjes en snij de topjes eraf. Snij de 2 lente-uitjes fijn.
-
Kook de boontjes gaar in kokend gezouten water en verfris in ijswater om de groene kleur te behouden.
-
Schil de sinaasappel met een dunschiller en snij de schil in fijne julienne. Kook de julienne zachtjes doorzichtig in 100 ml water met 80 g suiker en hou apart.
-
Snij de perziken in 4, verwijder de pit en bestrooi met suiker. Laat ± 15 min trekken alvorens de perziken droog te deppen.
-
Hak de hazelnoten fijner. Smelt boter in een diepe pan, bak de hazelnoten lichtbruin, voeg de honing toe en blus met het sap van de sinaasappel. Verwarm de boontjes hierin.
-
Meng de lente-ui met de gekonfijte sinaasappelschil onder de boontjes, net voor het opdienen. Kruid met peper en zout.
-
Draai de perziken door de olie. Gril ze op de BBQ. Serveer op de salade van boontjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven