Vis , Lactose , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ansjovisboter: pel de teentjes look. Doe de boter, ansjovisfilets, platte peterselie en teentjes look in een keukenrobot en mix tot je een smeuïge puree krijgt. Zet opzij.
-
Open de oesters, giet het oestervocht weg en verwijder mogelijke schelpresten.
-
Doe in elke oesterschelp 1 eetlepel ansjovisboter.
-
Leg alle oesters op een bakplaat. Zorg dat ze dicht tegen elkaar en stabiel liggen; zo kan de ansjovisboter er niet aflopen.
-
Zet de oven op de grillstand en schuif de bakplaat onder de grill. Gril de oesters gedurende 4 à 5 minuten.
-
Haal de oesters uit de oven en strooi over elke oester 1 eetlepel gemalen pecorino.
-
Zet de oesters nogmaals onder de grill gedurende maximum 1 minuut.
-
Haal de oesters uit de oven en schik op een schaal. Werk af met nog wat fijngesnipperde peterselie. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven