Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou enkele blaadjes basilicum en munt opzij.
-
Mix de overige blaadjes door de ricotta en breng verder op smaak met citroenzeste en zout.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Snij de nectarines doormidden, verwijder de pit en bestrijk ze met olie.
-
Rooster ze op een hete BBQ, tot ze zacht worden. Snij in grove stukken en hou warm.
-
Bestrijk een serveerschaal met de ricotta. Schik de nectarines erop. Bestrooi met pijnboompitten en basilicum-en muntblaadjes. Werk af met plukjes tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven