Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de lookteentjes en hak fijn. Snipper de rozemarijnnaaldjes fijn.
-
Meng een scheut olijfolie met de look, rozemarijn en citroenzeste.
-
Bestrijk de lamskoteletjes met de kruidige olie en laat 1 uur rusten op kamertemperatuur.
-
Pesto: rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Doe de muntblaadjes samen met de look en ½ koffielepel zout in de keukenmachine en hak fijn.
-
Voeg de pijnboompitten en parmezaan toe en hak grof. Laat de machine draaien en schenk de olie er geleidelijk bij tot je een homogene massa krijgt. Breng op smaak met enkele druppels citroensap, peper en zout.
-
Verwarm de grillpan.
-
Kruid de koteletjes met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bak ze aan beide zijden goudbruin op de grill, maar zorg ervoor dat ze vanbinnen rosé blijven.
-
Serveer met de muntpesto.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven