Gegrilde kreeft met kruidenboter en pasta
Selder , Schaaldieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de bladpeterselie fijn. Hak de chilipeper fijn en verwijder de zaadjes als je niet van pikant houdt.
-
Schep de chili en peterselie door de zachte boter. Kruid met zeezout.
-
Snij de kreeften in de lengte middendoor. Verdeel de kruidenboter erover. Dek af met plastic folie en zet koel.
-
Pel de rode ui en teentjes look. Snipper alles fijn en laat fruiten in olijfolie. Bestrooi met suiker als ze zacht zijn en besprenkel met de worcestersaus en tabasco (naar smaak). Laat inkoken tot chutneyconsistentie en blus met de wodka.
-
Roer los en voeg de gepelde tomaten en kerstomaatjes toe. Laat sudderen op een laag vuur.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Breng een ruime pot licht gezouten water aan de kook.
-
Schik de kreeft op een bakplaat en zet 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Breng de saus op smaak met selderijzout en tabasco.
-
Kook de pasta beetgaar, giet af en schep door de saus.
-
Serveer de kreeft met de linguine en saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven