Gluten en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: pel en snipper de teentjes look fijn. Snipper de dille fijn. Meng met de rest van de ingrediënten; kruid met peper en zout.
-
Snij de kipfilet in blokjes en schep door de marinade, dek af met plasticfolie en laat minstens ½ u rusten.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij de citroen in partjes.
-
Geitenkaasdip: snipper de oregano fijn. Mix de geitenkaas, yoghurt, oregano en het lookpoeder. Giet er terwijl de mixer nog draait de olijfolie bij. Kruid met peper en zout.
-
Prik een partje citroen op een spies en steek er afwisselend kip en groenten op.
-
Gril goudbruin en gaar op een hete barbecue of grillpan.
-
Serveer met de geitenkaasdip en de salades.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven