Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Hak de peterselie grof.
-
Snij de venkel, aubergine en courgette in plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in brede repen.
-
Pel de uien en snij in partjes.
-
Bestrijk de groenten met olijfolie van de tomaatjes en bestrooi royaal met Italiaanse kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Doe de groenten in een ovenschaal en zet in de voorverwarmde oven.
-
Laat de groenten 20 à 25 min garen.
-
Schik de visfilets erop en verdeel er citroenplakjes over.
-
Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Zet nog 15 min in de oven, tot de vis net gaar is.
-
Schep de halfzongedroogde tomaatjes en artisjokken over de groenten. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrooi met bladpeterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven