Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de ongepelde bol look horizontaal middendoor.
-
Snij het wortelloof tot op 1 cm boven de wortel af en schil de wortelen.
-
Snij de venkel en aubergine in partjes.
-
Snij de courgettes in 10 cm lange staafjes en het vruchtvlees van de paprika’s in brede repen. Pel de uien en snij in partjes.
-
Schik de groenten door elkaar op een ovenschaal.
-
Bestrijk de groenten met olijfolie. Bestrooi royaal met Italiaanse kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Laat de groenten 40 min garen en schep regelmatig om.
-
Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Knijp de gare lookteentjes erover uit.
-
Tip: Lekker bij een stukje vlees of als sidedish bij de BBQ.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven