Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de groene asperges en snij het harde deel onderaan weg.
-
Leg ze in een schaal en overgiet met olijfolie of voor een speciale smaak met sesamolie. Kruid met peper en zout. Meng goed en laat 1 uur marineren.
-
Leg de asperges op de hete BBQ en gril op een matig vuur. Bak ondertussen ook het Toscaans spek op de BBQ. Draai de asperges regelmatig om.
-
Leg de plakjes longaniza op de BBQ en gril kort.
-
Leg het Toscaans spek in het midden van het bord. Schik de gegrilde asperges en plakjes longaniza er ook op. Garneer met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven