Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Groene curry
Was de koriander en krulpeterselie. Pel de look en sjalot, snipper alles fijn. Rasp de gember.
-
Mix de koriander, krulpeterselie, look, sjalot, gember, groene peper, komijnpoeder, sap van de citroen, zonnebloemolie en vissaus glad tot een groene pasta.
-
Smeer de binnenkant van de vis in met deze groene pasta. Snij de buitenkant van de vis enkele keren in. Smeer de vis in met olie. Strooi peper en zout in de inkervingen.
-
Gril de vis op de BBQ.
-
Verhit de opgevulde aardappelen op de BBQ.
-
Meng de trostomaatjes met olijfolie, peper en zout en Provençaalse kruiden. Doe de tomaatjes in een vuurvaste schotel en laat grillen op de BBQ.
-
Serveer de vis met de gepofte aardappelen en de gegrilde trostomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven