Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Reinig de champignons en snij ze in Stoof de sjalotsnippers en champignonstukjes aan in hete boter. Laat ze mooi kleuren. Flambeer met cognac. Blus met de runderbouillon en de room. Breng aan de kook en laat tot de helft inkoken op een matig vuur tot je een mooi gebonden saus bekomt. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees 20 minuten voor het bakken uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
-
Laat de grillpan heet worden. Kruid het vlees met peper en zout. Gril het vlees aan beide zijden gedurende ± 3 minuten (bakwijze saignant).
-
Bak de frietjes goudbruin.
-
Serveer het vlees met de gebakken frietjes, wat rucolasalade, kerstomaatjes en champignonsaus. Werk het vlees af met wat fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven