Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week 8 bamboe satéstokjes minstens 15 minuten in koud water.
-
Doe alle ingrediënten, behalve de champignons, in de blender en mix kort tot je een homogene structuur krijgt.
-
Reinig de champignons en snij ze overlangs door.
-
Leg de champignons in een kom en overgiet met het gemixte mengsel. Laat ± 45 minuten in de ijskast marineren.
-
Schuif de champignons op de satéstokjes.
-
Gril op de barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven