Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de broccoli in roosjes met lange steeltjes. Bestrijk met olie, kruid met peper en zout en gril ze beetgaar op de BBQ.
-
Snij de tomaatjes middendoor en snipper de radijsjes fijn.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Dressing
Klop de mosterd, het citroensap, de azijn, de honing en de olie tot een dressing. Kruid met peper en zout en schep de citroenzeste erdoor.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan.
-
Stel de salade samen, besprenkel met dressing en werk af met amandelschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven