Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in de lengte in plakken. Bestrooi met zout en laat 30 min uitlekken in een vergiet.
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Pel de look en sjalotten en snipper alles fijn.
-
Snij de koriander- en muntblaadjes fijn tot je 1 el van elk hebt.
-
Haal de pitjes uit de granaatappel.
-
Zet een steelpannetje op een middelhoog vuur en voeg de sjalotten, look, suiker, azijn, pilipili en 3 el water toe.
-
Laat 1 min koken, haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Roer er de fijngesneden koriander, munt en 3 el granaatappelpitten door.
-
Spoel het zout van de aubergines en dep ze droog.
-
Meng 3 el olie met de garam masala en kurkuma tot een pasta en bestrijk de plakken aubergine ermee.
-
Verwarm de grillpan en bak ze aan beide kanten in mooie, zwarte lijntjes.
-
Schik ze in een ovenschaal. Besprenkel met olie en laat nog even verder garen tot de aubergines zacht zijn.
-
Schik de plakken op een serveerschaal en schep de dressing erover.
-
Garneer met de rest van de granaatappelpitten, blaadjes munt en koriander.
-
Bestrooi met pistachenoten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven