Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dragonaioli
Klop de eidooier met de mosterd en de azijn los. Kruid met peper en zout. Voeg stelselmatig en al roerend de olijfolie toe tot je een gebonden saus bekomt.
-
Pel de look en rasp onder de saus. Voeg de yoghurt toe.
-
Pluk de dragon, snij fijn en meng onder de aioli.
-
Snij de artisjokken in 2. Kook ze 40 min in gezouten water met citroensap, Provençaalse kruiden en look.
-
Smeer de artisjokken in met olie en gril op de BBQ.
-
Trek de blaadjes van de artisjok en dip in de dragonaioli.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven