Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij in stukken. Leg ze in een kom en besprenkel met de cachaça. Laat 30 minuten rusten.
-
Meng de pilipili met de suiker en het kaneelpoeder. Wrijf de ananasstukken ermee in.
-
Rooster de stukken ananas op een medium vuur, gedurende ± 3 minuten, aan beide zijden.
-
Snij de limoen in partjes en serveer bij de gegrilde ananas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven