zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kokosijs: giet de kokosmelk, gecondenseerde melk en 1 eetlepel kokosrasp in een blender. Mix tot een glad geheel. Voeg de rasp van het vanillestokje aan de mix toe.
-
Giet het mengsel in de bevroren kom van een ijsmachine en laat het mengsel gedurende 30 tot 40 minuten draaien tot het dik is.
-
Doe het mengsel in een plastic bak met deksel en laat het bevriezen tot je het kan scheppen.
-
Klop de slagroom lobbig met een beetje suiker en zet in de koelkast.
-
Snij de mango in een fijne brunoise, laat in een pannetje gedurende 10 minuten zachtjes garen in de kokoslikeur. Voeg op het einde enkele fijngesneden muntblaadjes toe. Laat afkoelen.
-
Schil en snij de ananas in schijven van ongeveer 1 cm. Paneer ze met Cuissana en gril aan beide kanten op de barbecue.
-
Serveer op een bedje van mango samen met de slagroom en het kokosijs. Werk af met fijngesnipperde munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven