Gegrilde aardpeer met sint-jakobsnoten en sherryboter
Vis , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schrob de aardperen proper onder stromend water.
-
Snij ze in de lengte middendoor, schil ze niet. Leg in een ovenschotel. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel er 50 g boter over en laat garen in de oven op 175°C, gedurende 20 à 30 min.
-
Kruid de sint-jakobsnoten met peper en zout. Bak ze goudbruin in 50 g schuimende boter.
-
Neem de sint-jakobsnoten uit de pan. Deglaceer de pan met sherry en visbouillon.
-
Laat 1⁄3 inkoken en monteer met 50 g boter. Kruid met peper en zout.
-
Schik de staafjes aardpeer en de sint-jakobsnoten op het bord. Werk af met de sherrybotersaus en fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven