Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in ringen. Smelt de boter in een ruime pan. Stoof de uiringen hierin even aan. Bestrooi ze met de suiker en laat karamelliseren.
-
Besprenkel met azijn en blus met witte wijn. Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuurtje verder pruttelen tot de uien gaar zijn.
-
Snij het stokbrood in plakjes en rooster aan beide zijden.
-
Breng de soep op smaak met versgemalen peper en zout. Giet ze in een vuurvaste serveerkom. Leg de plakjes brood erop en bestrooi deze met de gemalen kaas.
-
Plaats onder een hete grill en laat goudbruin kleuren.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven