Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit een klontje boter in een braadpan en bak de worsten aan alle zijden goudbruin.
-
Haal uit de pan en snij in stukken.
-
Hak de gepelde tomaten grof en doe ze in een pot.
-
Voeg de stukken worst toe.
-
Kruid met oregano, peper en zout en breng aan de kook. Laat de worst garen.
-
Schep de spinazie erdoor en laat slinken.
-
Kook de tortellini ‘al dente’ in licht gezouten water. Laat uitlekken en voeg bij de worst.
-
Giet alles in een ovenschaal.
-
Bestrooi met gratinkaas.
-
Zet 5 à 10 min in de oven onder een hete grill, tot de kaas goudbruin gesmolten is.
-
Bestrooi met basilicumblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven