Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was en droog de tomaten, verwijder de steeltjes en snij ze horizontaal middendoor.
-
Lepel ze leeg zonder de buitenkant te beschadigen. Kruid met peper en zout en draai ze om.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe panko, paneermeel, oregano, tijm en chilivlokken in een kom. Kruid zout en witte peper en meng. Verkruimel de geitenkaas erover, besprenkel met olijfolie en meng tot een licht gebonden vulling. Kruid verder met peper en zout.
-
Vul de uitgelekte tomaten op en schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven en werk af met verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven