Eieren , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Open de oesters. Haal ze uit de schelp en leg ze in een zeef op een kom om al het oestervocht op te vangen.
-
Laat goed uitlekken en leg de oesters weer in de schelp. Bewaar ze afgedekt in de koelkast.
-
Breng het oestervocht, de room en de mierikswortel aan de kook. Laat inkoken tot sausdikte op een matig vuur.
-
Snipper de dille fijn.
-
Haal de saus van het vuur en roer de dille erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Roer de eidooiers met een klopper door de saus.
-
Verwarm de grill van de oven.
-
Plaats de oesters in een ovenschotel op aluminiumfolie om ze recht te houden.
-
Lepel wat dillesaus over elke oester.
-
Zet 2 min onder een hete ovengril tot de saus mooi gegratineerd is.
-
Serveer op een bord bestrooid met grof zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven