Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rozemarijn- en tijmnaaldjes fijn.
-
Halveer de courgettes horizontaal, verwijder eventuele pitten met een koffielepel en borstel de courgettes in met olijfolie. Schik de courgettes op een bakplaat.
-
Meng de kruiden door de Parmezaanse kaas en verdeel over de courgettes. Kruid met versgemalen peper en zout.
-
Zet 15 min in de oven op 175°C.
-
Laat nog 3 à 5 min kleuren onder een hete grill tot de kaas knapperig is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven