Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Pel de ui en de look. Snipper de ui fijn. Pers de look fijn met een lookpers.
-
Snij 250 g champignons in 4 en de overige champignons in dunne schijfjes.
-
Verhit wat boter in een kookpot en bak de ui en look glazig. Voeg de champignons toe en laat al roerend mee bruin bakken. Blus met de melk en kippenbouillon.
-
Bind de rozemarijn, de tijm en het laurierblaadje samen tot een kruidentuiltje en voeg toe. Laat de soep 20 min koken.
-
Verhit nog wat boter in een bakpan en bak de champignonschijfjes krokant en goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de champignons van het vuur en roer er ¾ van de fijngesnipperde bieslook onder.
-
Hol het brood uit. Hou 40 g van de binnenkant van het brood bij.
-
Verwijder het kruidentuiltje uit de soep. Voeg 40 g broodwit toe en mix de soep fijn.
-
Verwarm de grill van de oven voor.
-
Giet de soep in het uitgehold brood en bestrooi met gemalen kaas.
-
Gratineer kort onder de grill.
-
Bestrooi met de rest van de fijngesnipperde bieslook en de gebakken champignonschijfjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven