Gefrituurde tagliatelle met gemarineerde Torritotomaatjes en gebakken scampi’s
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de tomaatjes van de steeltjes, maar laat het kroontje er aanhangen. Spoel de tomaatjes en dep ze droog. Giet ze in een bokaal en vul deze met olijfolie tot de tomaatjes onderstaan. Kruid met peper en zout. Laat de tomaatjes marineren. Je kan dit perfect een dag op voorhand doen en ze in de koelkast bewaren.
-
Laat de scampi’s ontdooien en pel ze. Verwijder het darmkanaal. Bak de scampi’s in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Frituur de verse pasta in een friteuse op 140°C tot ze goudbruin zijn.
-
Meng de mayonaise met de thai curry verse kaas tot een zalvige massa.
-
Smeer de thai curry mayonaise open op een bord.
-
Schik de scampi’s hierop. Haal de tomaatjes uit de olie en zet ze bij op het bord. Werk af met de gefrituurde pasta en versier met verse peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven