Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Gluten , Mosterd en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tartaarsaus:
  2. Kook de eieren in 9 min hard in kokend water. Laat ze afkoelen in koud water. Pel de sjalot en snij fijn. Snipper de peterselie, bieslook, zure augurken en kappertjes fijn. Meng alles met de mayonaise, plet de eieren en voeg ook toe. Kruid met peper en zout.

  3. Verwarm de frietketel op 180°C en de oven op 200°C.

  4. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Kruid met peper en zout.

  5. Doe het eiwit, de bloem en het paneermeel in aparte mengkommen.

  6. Haal de scampi’s eerst door de bloem en schud goed uit, voeg ze bij het eiwit en meng goed, haal ze 1 voor 1 uit en doe ze in het paneermeel, druk rondom aan om een mooi laagje paneermeel te verkrijgen.

  7. Bak de scampi’s ± 3 min in de friteuse.

  8. Rooster de hamburgerbroodjes ± 3 min in de oven. Snij middendoor.

  9. Schik de scampi’s in de hamburgerbroodjes en voeg een grote lepel tartaarsaus toe.

  10. Werk af met ijsbergsla en rucola.